Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 06 noiembrie 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 06 noiembrie 2017(1575)

Sentimente amestecate: iubire și speranță, deznădejde și griji, dramatism și înfrigurare.

Câte puțin din fiecare dar toate trăite intens.

 

Vibrația zilei de 06 noiembrie 2017 este 9. 


În această zi pur și simplu nu este de glumit. Nici cu sănătatea, nici cu relațiile sentimentale, nici cu afacerile și nici cu politica și relațiile externe. Cea mai bună alegere în această zi este relaxarea.

Totul se poate prăvăli oricând și peste noi și peste lumea întreagă.

Un gest necugetat, o vorbă aruncată la întâmplare pot declanșa adevărate tragedii, despărțiri sau războaie sângeroase. Orice afecțiune trebuie tratată cu seriozitate, orice dorință de a conduce cu viteză ar trebui înfrânată.

Este o zi perfectă pentru acte caritabile, este o zi în care putem dovedi generozitate, în care putem dărui lumină și dragoste.

Dacă întâmplător azi avem programate întâlniri de afaceri ideal ar fi să amânăm perfectarea contractelor pentru mâine, când vibrația universală va fi 1, numai bună pentru orice dorim să începem.

Este posibil ca azi să ne simțim împovărați de grijile noastre și ale tuturor celor dragi, să încercăm sentimente de neîmplinire, de nemulțumire, să fim risipitori.

În ciuda tuturor acestor neplăcute încercări, ziua de azi este potrivită finalizării vechilor proiecte.

Mai bine să călătorim, să mergem la spectacole, să fim romantici, să le arătăm celor dragi cât de importanți sunt pentru noi.

Scriitorii se vor simți mai inspirați, psihologii și preoții vor fi asaltați, noi ar trebui să depunem efortul de a nu intra în depresie.

 

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu pecete 9.


Un astfel de cuplu este dominat de gândul eşecului în dragoste, de gândul că în cele din urmă totul se va sfârşi, se va spulbera, se va rupe.

Cei doi sunt deosebit de sensibili şi emotivi în cuplu, visând la o căsnicie ideală, imposibil de realizat, fără să înţeleagă de ce. Priviţi ca o entitate, vor fi luaţi de fraieri.

Vor face multe acte de caritate, vor fi lesne păcăliţi cu zâmbete sau cu lacrimi false.

Sunt interesaţi de ceea ce înseamnă acţiuni umanitare, căldura oferită tuturor celorlalţi, devotamentul pentru cauze nobile îi ţine împreună în viaţa de cuplu.

O căsnicie cu o pecete 9 rezistă cu eforturi extraordinare, doar dacă cei doi sunt deosebit de motivaţi iar compatibilitatea este excelentă între ei.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii