Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 17 decembrie 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 17 decembrie 2017(2850)

Mai multă energie, mai mult patos, mai multă nevoie de dragoste.

Azi ne vom hrăni cu iubire. Cu iubirea celorlalți față de noi.


Vibrația universală a zilei de 17 decembrie 2017 este 3.


Azi ne vom pune fundițe, vom răscoli sifonierele în căutarea piesei vestimentare perfecte. La nevoie vom apela chiar la moțul în frunte. Vom gesticula, vom exagera folosind discursuri frumoase, vom apela fără probleme la cele mai sigure trucuri.

Vom ceda avansurilor făcute de ceilalți. Ne vom lăsa manipulați dacă vom fi complimentați.
Vom accepta să fim mințiți frumos. Avem nevoie de un strop de lumină și nu va conta dacă vine dinspre soare ori de la vreun surogat. Azi vor face minuni gesturile tandre, masajele, zâmbetele.

Vreți să vă binedispuneți soțul ori v-ați săturat să dați și azi tot dumneavoastră cu aspiratorul? Explicați-i cum chelia apărută acum doi ani îi evidențiază calitățile.

Vreți să aveți parte de o masă copioasă, pregătită cu drag, ca la mama acasă? Arătați-vă fermecați de grația soției căreia cele câteva kg în plus îi dau un farmec aparte.

Este o zi în care avem nevoie de cuvinte frumoase nu neapărat de sinceritate. Măguliți-vă șefii, lăudați talentele angajaților și toți se vor simți mai bine, își vor îndeplini datoria cu drag.

Este o zi potrivită călătoriilor de orice fel, de plăcere ori în interes profesional.

Norocul este prezent, imaginația ne ajută, șansa ne surâde. De noi depinde să le folosim.

Cu siguranță vom fi mai impulsivi, mai geloși, mai lacomi. Vom dovedi însă un simț al umorului deosebit, vom fi entuziaști, vom fi excelenți amfitrioni. La petreceri ne vom distra pe cinste.

Azi activitățile care presupun rutină sunt de evitat. Ne vom plictisi mai lesne, vom fi mai nerăbdători. Evitați să dansați prea mult timp cu prietenul soțului sau să complimentați soția colegului, reacțiile partenerilor pot fi explozive.


În fiecare zi avem șansa de a realiza lucruri deosebite. Vibrația zilei, dacă știm să ținem cont de ea, ne ajută să facem ce trebuie, cum trebuie. Sunt zile tocmai bune pentru muncă, altele perfecte pentru semnarea contractelor avantajoase așa cum în unele zile cel mai bine ar fi să ne relaxăm, ori să ne retragem, să ne autoanalizăm.

Dacă vom munci în zilele nepotrivite și ne vom distra taman atunci când aveam șansa de a câștiga bani sau renume, totul va ieși pe dos, vom da vina pe ghinion. Când alegem drumul potrivit șansa ne va fi tovarășă de drum. Vibrația zilei ne poate ajuta să înțelegem cum este mai bine pentru noi și când.

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii