Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 22 ianuarie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 22 ianuarie 2018(2353)

Analitici și perfecționiști, azi ne vom fi mai intuitivi, mai misterioși, mai singuri. Vom regreta greșelile trecutului, vom suporta consecințele prezentului și vom refuza a da șanse prea mari viitorului.

 

Vibrația zilei de 22 ianuarie 2018 este 7.

 

Vom fi mai sarcastici, mai sceptici și mai răutăcioși. Ne vom izola așteptând ca lururile să se rezolve cumva, de la sine. Vom fi încăpățânați, vom refuza sfaturile binevoitoare ale prietenilor ori ale șefilor.

Azi nu vom dori să lucrăm în echipă. Nu vom dori mai nimic înafara singurătății.

Vom înțelege mai bine motivațiile celorlalți, le vom putea citi cu ușurință gândurile, vom putea intui următoarea mișcare. Vom ridica mai des ochii către cer implorând îndurare.

Celorlalți le va fi dificil să ne înțeleagă pornirile. Nu va conta nimic. Doar golul din suflet pe care vom încerca să-l anulăm, să-l analizăm, să-l înțelegem.

Realizările de azi vor fi neașteptate. Azi vom filozofa mai mult. Vom fi mai independenți decât ne-am fi dorit.

Ne vom înţelege mai bine propriile motivaţii. Vom avea sentimentul că viaţa ni se întoarce pe dos, vom avea nevoie de singurătate pentru a ne verifica şi restabili grila de valori.

La serviciu vom prefera să lucrăm singuri. Vom fi tot mai necomunicativi, tot mai ascunși.

Ne vor enerva zgomotele puternice, forfota din jur. Emoțiile pe care le vom încerca în acestă zi vor fi profunde.

În afaceri nimic ne se va desfășura conform planificărilor. Banii vor veni mai greu sau deloc.

Vor fi favorizate meseriile care țin de analiză, imaginar, invenții sau experimente.

Psihologii vor avea parte de rezultate remarcabile iar preoții vor munci mai mult. Ar fi mai bine să evităm a ne asocia. Este o zi perfectă pentru a ne analiza planurile, dorințele, acțiunile viitoare.

În relația cu partenerul de suflet ne vom exprima sentimentele tot mai greu. Ne vom baricada, ne vom adânci în propriile gânduri, vom răscoli și răsfoi pagini de viață pe care le-am considerat uitate, închise, îngropate.

Nu vom fi nici duioși, nici măcar pașnici. Vom fi absenți.

 

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o pecete a căsătoriei cu vibrație 7.

Căsnicia va fi un fel de singurătate în doi. În cuplu va exista o răceală care va fi depășită cu greu și doar arareori. Despre latura sentimentală putem aminti, în treacăt, că este trecută la afaceri secrete.

Ceea ce simte fiecare, ţine pentru el. Paturile ori dormitoarele separate pot fi luate în discuţie de timpuriu iar celor doi li se va părea normal să împartă patul doar în momentele de maximă intimitate. Iubirea nu este percepută ca fiind şi carnală, cea spirituală având întâietate.

Cuplul poate deveni genul pios, frecventând biserica sau genul cercetător, intelectual, manifestând atracţie către tot ceea ce înseamnă întâlniri cu erudiţi, mişcări ciudate, preocupări oculte.

Domeniul material şi realizările materiale nu vor deveni scopul vieţii lor în doi, dar va exista o gestiune eficientă, modestă a valorilor materiale.

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii