Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 28 ianuarie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 28 ianuarie 2018(2604)

Practici și organizați azi vom fi inflexibili și lipsiți de umor. Vom trudi și vom dori să vedem rezultatele concrete ale muncii noastre. Azi vom consolida, vom verifica, vom simți nevoia să ne asigurăm că oamenii sunt de încredere, că temelia este solidă, că nu muncim în zadar.

 

Vibrația zilei de 28 ianuarie 2018 este 4.

 

Azi vom fi capabili a îndura orice riscuri doar pentru a obține rezultatul dorit. Serioși, vom da dovadă de maturitate, vom întocmi planuri și le vom urma. Vom fi fermi, de neclintit în opiniile noastre. Azi vom evita să riscăm.

Vom prefera pământul sigur. Azi ne vom disciplina și ne vom organiza. Vom fi duri cu ceilalți și cu noi.

Nu vom accepta scuze, nu vom tolera lenea și superficialitatea. Este o zi perfectă pentru muncă intensă, pentru studiu, pentru aprofundarea cunoștințelor. Este o zi potrivită pentru achiziționarea unei case, a unui teren, a unei mașini.

Nu este o zi în care succesul apare imediat. Este nevoie de răbdare, perseverență, simț al ordinii și minuțiozitate.

Nu este o zi potrivită manifestărilor romantice. Nu asteptați drăgălășenii și mângâieri pătimașe.

Eforturile de azi vă vor asigura starea materială înfloritoare din lunile ce vor urma. Oricât de obosiți vă simțiți azi tot veți mai găsi ceva de făcut. Este o zi în care vă va fi imposibil să vă odihniți.

 

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu o pecete 4.


Căsnicia va fi stabilă, cei doi vor munci, se vor susține reciproc, vor depune eforturi suplimentare pentru a își asigura un cămin confortabil. O căsnicie mulțumitoare, lipsită de căldură sufletească dar cu mult confort fizic.

 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Dacă vom munci în zilele nepotrivite și ne vom distra taman atunci când aveam șansa de a câștiga bani sau renume, totul va ieși pe dos, vom da vina pe ghinion. Când alegem drumul potrivit șansa ne va fi tovarășă de drum.

Vibrația zilei ne poate ajuta să înțelegem cum este mai bine pentru noi și când.


 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii