Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VA REUȘI LUDOVIC ORBAN SĂ SCOATĂ ROMÂNIA DIN CRIZĂ? – NUMEROLOGIE

VA REUȘI LUDOVIC ORBAN SĂ SCOATĂ ROMÂNIA DIN CRIZĂ? – NUMEROLOGIE(3291)

Pentru a înțelege oamenii sau diferite situații ne-a fost lăsată Numerologia. Ea nu ghicește, ea nu dă în bobi și nici nu vede în globuri de cristal. Cu ajutorul ei putem calcula și putem afla cum sunt cei de lângă noi, la ce ne putem aștepta de la ei. Funcție de caracterul acestora vom acționa în cunoștință de cauză. Numerologia ne învață că nu există defecte ci doar calități. Fiecare decide în felul său cum și pentru cine (în slujba cui) să le folosească. Numerologia nu laudă, numerologia nu critică. Numerologia este capabilă să facă portrete ale caracterului, comportamentului, personalității celui care este în atenția noastră pentru o anumită perioadă, cu un anumit scop.

Ludovic Orban – data nașterii: 25 mai 1963

Autoritar și metodic Ludovic Orban urmărește cu înverșunare concretizarea planurilor sale.

Organizat și energic avansează pas cu pas, confruntând informațiile obținute, asigurându-și fără încetare poziția.

Muncește atunci când este necesar, se relaxează când simte că a rezolvat problemele presante, comandă permanent, este orgolios și mereu în mișcare.

Atacă la momentul potrivit, se exprimă fără cusur, este sociabil atât cât trebuie, se dezlănțuie, se revarsă doar atunci când situația îi permite. Călătorește mult, se poate baza oricând pe memoria sa excelentă, poate vanitos și orgolios, are nevoie să fie văzut, remarcat, lăudat, în centrul atenției.

Uneori arogant, alteori fermecător și excelentă gazdă, întotdeauna norocos, Ludovic Orban nu se poate plânge de lipsa ideilor, de lipsa inventivității. Poate fi gelos, poate deveni agresiv, poate fi rece și lipsit de sentimente când are treabă de făcut, când are de îndeplinit un obiectiv.

Comunică doar ceea ce trebuie, vorbește atât cât este necesar.

Practic, rapid și dinamic este greu să îl găsești pe Ludovic Orban lâncezind. El și când se odihnește muncește și cred că cei care îl cunosc înțeleg perfect – cifra destinului 4 din 3 și 1.

 

Dificil și misterios, enigmatic și căpos, simte calitatea celor din jurul său, știe ce așteptări poate avea de la ei.

Cu siguranță este diferit. Vorbește puțin despre sentimentele sale, se așteaptă ca tu să înțelegi ce simte și cum să acționezi în relația cu el. Este ciudat și imposibil de pătruns. Are o capacitate uluitoare de a se interioriza. Sfaturilor doar pare a le da ascultare, îl deranjează să meargă pe cărarea indicată de cineva. poate fi melancolic, se poate izola mai ales atunci când este printre cei mulți, în mijlocul tuturor. Poate simți, presimți, relația sa cu Divinitatea este deosebită. Are un fel unic de a fi alături de tine și în același timp ermetic.

Cel mai mult apreciază propriile experiențe, preferând să învețe din ele decât din înțelepciunea altora. Este imposibil să îl descifrezi – cifra zilei de naștere 7.

 

Excelent politician, poate transmite cu un singur discus mesaje diferite fiecărui ascultător ce ar putea crede că expunerea îi este destinată.

Înțelege oamenii așa cum sunt, este imposibil de păcălit, folosește fiecare individ acolo unde este potrivit și îi este necesar. Își poate camufla sentimentele cu ușurință, este imposibil să poți afla care îi sunt planurile.

Se adaptează rapid, știe exact ce trebuie să spună și cum să acționeze, nu poate fi prins pe picior greșit.

Este fluid, imprevizibil. Iubește libertatea, preferă să îndeplinească un plan funcție propriile idei, înțelege imediat când cineva încearcă să îl manipuleze.

Deosebit de convingător, se poate plictisi repede trecând cu ușurință de la o strategie la alta, urmărind însă același scop.

Este fidel în primul rând propriilor idealuri – cifra personalității 5.

 

Nu suportă să i se ordone, să fie subordonatul cuiva – cifra de tensiune 1.


Iese din necazuri acționând rapid și neconvențional – caracteristica ascunsă 3.


Reușește să surprindă prin organizare, inteligență și consecvență – în numerograma datei sale de naștere sunt prezente liniile complete: 123 (linia organizării), 369 (a inteligenței) și 159 (linia hotărârii).

 

Anul 2019 are o vibrație personală 6, pentru Ludovic Orban. În acest an va fi implicat, responsabil, permanent îngrijorat, îi va învăța pe toți ce și cum ar trebui să facă.

 

Luna noiembrie are o vibrație personală 8 pentru el. Deosebit de atent, de organizat, de ambițios, se va lupta, va analiza și exploata fiecare punct slab al adversarului. Este luna în care va fi recompensat funcție de calitatea eforturilor sale. Va fi nerăbdător, neiertător, neobosit, dur, nemilos.


Ziua de 4 noiembrie 2019 a avut o vibrație personală 3. A riscat, a avut noroc, a fost inspirat.

 

În luna decembrie 2019 va renunța la unii colaboratori, va descoperi trădări, se va scutura de tot ceea ce îl va încurca, îl va deranja sau încetini. Va fi o lună mai dramatică, mai încărcată de trăiri intense și de tot felul, va avea nevoie de relaxare.

 

Anul 2020, cu vibrație personală 7, îi va pregăti tot felul de surprize.

Multe dintre planurile sale vor suferi modificări, planurile de rezervă (cât mai multe) sunt binevenite.

Într-un asemenea an, cu vibrație 7, totul se va desfășura după alte principii decât cele prevăzute.

Cifra zilei de naștere 7 îl va ajuta să se adapteze și acestui an în care lucrurile par să scape de sub control.

Va reuși să înțeleagă motivele unora, acțiunile altora și să manipuleze totul de o așa manieră încât pierderile să fie minime.

În luna mai 2020 va avea parte de nervi, agitație, noroc.

În iunie 2020 planurile sale se vor materializa dar va munci mult.

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii