Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
2020 ANUL AUSTERITĂȚII - NUMEROLOGIE

2020 ANUL AUSTERITĂȚII - NUMEROLOGIE(2723)

Dacă în anul 2019 am avut parte de agitație și risc, de noroc și impulsivitate, de nerăbdare și superficialitate, de călătorii și explozii nervoase, în anul 2020 ne vom baza mai puțin pe șansă și vom alege ne organizăm.

Dacă în 2019 ne-am permis a dărâma, a distruge, ne-am lăsat mânați de impulsuri de moment, în 2020 vom fi mai practici, mai realiști. Vom verifica atent, vom consolida relații, proiecte, nu ne vom teme de efort. Vom fi de neclintit în opiniile noastre, vom fi devotați propriilor idealuri.

În 2019 am aruncat cuvintele de-a valma, am ieşit în stradă, am cerut drepturi, uitând să respectăm învoieli. Căutând argumente unor gesturi stupide şi vădit bine pregătite, îmi amintesc de vibraţia universală 3 ce a influenţat toţi locuitorii acestei planete. Nervi, secrete, războaie, ameninţări, nerăbdare, lipsa coerenţei, a pragmatismului. Suntem rezistenţi, am mai trecut prin asta!

 

2020 vine cu mai multă siguranţă, ne aduce dorinţă de muncă, mai mult pragmatism, ne ajută să ne învingem plăcerea de a vegeta şi ne îndeamnă să pornim la treabă serioasă. Nu mai e loc pentru agitaţie, pentru toane.

Acum, spre norocul tuturor, organizarea va deveni personaj principal, vom realiza că disciplina este obligatorie, iar timpul va fi dedicat exclusiv muncii. E drept, aproape că vom uita de sentimente, vom fi asemeni unor roboţei, inflexibili, severi, uneori prea cruzi chiar şi cu noi, hotărâţi să recuperăm timpul pierdut.

Vibraţia universală 4 a noului an are autoritate, putere asupra tuturor şi potenţează sau temperează influenţa anului numerologic personal. În 2020 nu vom avea timp să ne punem pampoane, zorzoane, vom fi mai rigizi și mai autentici. Vom fi noi, fără loțiuni de înfrumusețare și fără farduri inutile.

Numerologia mă ajută să îmi planific 2020 funcţie de vibraţiile lui. Cu a sa vibraţie 4, ne va îndemna pe toţi la muncă.

De vrem să ridicăm case, să cumpărăm terenuri este anul potrivit. Distracţiile nu vor mai avea farmec, plimbările nu ne vor mai tihni. Gândul va zbura la planuri de viitor. Vor avea parte de acelaşi spor la treabă şi cei săraci şi cei bogaţi. Vor lăsa deoparte visele inutile şi politicienii şi oamenii de afaceri. Numerologia nu face discriminări.

Vom fi mai metodici, vom prefera pașii mici dar siguri, vom verifica informațiile obținute, asigurandu-ne fără încetare că totul se desfășoară după acele planuri întocmite cu multă atenție și migală.

Vom fi răbdatori, perseverenți, minuțioși, ordonați. Nu vom avea nici timp și nici chef de jocuri de cuvinte, de flirturi sau distracție. Ne vom urmări cu înverșunare țelurile, vom uita să zâmbim, vom fi severi, mai ales cu propriile persoane. Vom fi interesați de realizări și de progresul pe termen lung.

Sunt favorizate plasamentele și investițiile. Este un an perfect pentru achiziționarea unei case, a unui teren, eventual a unei mașini.

 

Dacă în ianuarie și octombrie 2020 vom lucra bine în condiții de stres, ne vom adapta cu mai multă ușurință și vom fi deosebit de convingători, și încă ne vom permite a fi cheltuitori (vibrația universală a lunilor ianuarie și octombrie este 5), în lunile februarie și noiembrie (vibrație universală 6) vom fi serioți, responsabili, implicați, echilibrați.

În lunile martie și decembrie (vibrație universală 7) ne vom izola pentru a munci cu mai mult spor, vom simți nevoia să ne fim proprii parteneri de discuții, ne vom încăpățâna și uneori vom fi nesuferiți. Vom privi mai des către cer sperând să primim ajutor. Vom avea parte de surprize, cele mai multe plăcute, vom fi mai mistici, vom descoperi drumul către Divinitate.

În aprilie vom fi ambițioși, organizați, materialiști, lacomi, nemiloși (vibrație universală 8). Se vor porni războaie în noi și între noi, vom fi permanent nemulțumiți chiar dacă totul va funcționa perfect.

În luna mai vom fi mai sensibili, mai devotați și altruiști. Vom asista la răsturnări spectaculoase de situație, vom tinde să fim mai generoși dar și mai împovărați parcă de grijile întregii lumi. Se vor sfârși parteneriate, se vor rupe alianțe, vom asista la încheieri de situație de-a dreptul dramatice (vibrație universală 9).

Luna iunie, luna alegerilor locale, cu a sa vibrație universală 1, în acest an 2020, ne va îndemna să fim mai siguri pe noi, mai puternici, mai activi și mai agresivi. Ne va interesa puterea, ne vom încăpățâna în a demonstra ca avem calități de șefi. Vom fi mai energici, mai independenți, mai inventivi. Este o lună perfectă pentru a porni proiecte noi.

În iulie ne vom mai tempera (vibrație universală 2). Vom înțelege că doar colaborarea ne poate ajuta să avansăm. Vom da dovadă de mai multă diplomație, vom fi mai modești dar și mai vulnerabili și nesiguri. Ne vom simți mai bine doar în interiorul unor alianțe, vom avea parte de oscilații ale stărilor de bine/rău.

În luna august vom fi ceva mai agitați, vom îndrăzni să riscăm, după îndelungi calcule, de parcă acela ar putea fi numit risc. Vom risipi mai mult, vom călători, aproape că vom dori să dăm de pământ cu toate responsabilitățile pe care ni le-am asumat de-a lungul întregului an. Oricum vom avea mai mult noroc și asta este bine (vibrație universală 3) dar vom fi și tot mai agitați și vocali, fără astâmpăr și temperamentali ceea ce ar putea perturba cumva tot echilibrul pe care l-am creat întregul an.

Vibrația universală 4 a lunii septembrie 2020 ne va îndemna să privim atent, să verificăm de mai multe ori, să luăm hotărâri doar după îndelugi cugetări. Este luna perfectă pentru învestiții imobiliare. Vom fi mai reci dar și mai serioși, mai muncitori, mai practici. Este luna în care, dacă am muncit bine întregul an, putem să ne recompensăm cu un apartament sau o casă, o mașină ori un teren.

 

Numerologia există chiar dacă noi vrem sau nu să recunoaştem. Ea ne arată tot ce trebuie dacă o întrebăm. Altfel nu dă buzna în viaţa nimănui. A fost lăsată pentru cei ce vor să descopere, să afle mai multe despre ei, despre cei de lângă ei. Învăţând s-o întrebi poţi găsi răspunsurile potrivite. Îndrăzniţi, nu a dezamăgit pe nimeni!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU