Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI  28 septembrie 2016

VIBRAȚIA ZILEI 28 septembrie 2016(976)

Azi nimeni nu va îndrăzni să ne comenteze deciziile. Dacă va îndrăzni cineva acela va suporta consecințele și va deveni un exemplu de “așa nu” pentru toți cei care ar mai putea fi încercați de asemenea idei.

Vibrația zilei de 28 septembrie 2016, este 1. Șefii sunt mai dificili, mai energici. Vom avea impresia că suntem net superiori celor situați ierarhic mai sus cu o treaptă.
Egoismul care ne va stăpâni ne va izola. Vom tinde să neglijăm ordinele primite din simplul motiv că ni se vor părea a fi neadecvate. Ne vom susține opiniile, vom fi mai vocali. Vom refuza colaborarea cu colegii, îi vom conduce. Ni se vor părea brusc mult prea înceți nu doar în acțiune ci și în modul de a gândi. Azi vom avea idei revoluționare. Vom simți nevoia să răsturnăm grila de valori, să le arătăm noi tuturor de ce anume suntem capabili. Nu întotdeauna aceasta va fi cea mai fericită abordare. Vom acționa după cum vom considera noi de cuviință.
Încăpățânarea pe care o vom dovedi azi ne-ar putea costa îndepărtarea unor prieteni, a unor susținători.

Ne vom grăbi în a da ordine, în a comanda celorlalți și nu în a ne îndeplini îndatoririle. Vom avea impresia că am depus prea mult efort până acum și că este timpul să mai muncească și alții. Îi vom chema la ordin, la tot felul de ordine, pe ceilalți pe care-i vom aborda cu o superioritate enervantă. Vom simți nevoia să ne lăudăm singuri, să ne ridicăm osanale, să ne măgulim orgoliul.

Această zi ar putea deveni una de succes dacă vom înțelege că este tocmai bine să fim activi, să acționăm imediat, să pornim noi afaceri, să deschidem alte drumuri. Dacă vom reuși acest lucru șansele de a transforma o afacere într-un succes cresc. Cea mai bună apărare în această zi este atacul. Azi avem șansa de a lua viața de la capăt. Nu de la zero însă. Un început, alt mod de trai. Alte direcţii de urmat, şanse oferite, mai liberi, mai multă independență. Noi oportunităţi apar, ocazii ce ar trebui acceptate şi folosite.

În relația cu partenerul vom fi mai despotici.
La serviciu vom da dovadă de inițiativă și vom avea ocazia să fim emarcați dacă vom reuși a ne tempera accesele de orgoliu.
Latura financiară poate fi avantajată, această zi promițând afaceri deosebite și profitabile.

Cei care se vor naște azi vor avea o cifră a destinului 1 din 1 și 0 și o cifră a zilei de naștere1. Vor fi energici, activi și ambițioși, încăpățânați și agresivi, vor avea calități de șefi.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii