Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI       29 septembrie 2016

VIBRAȚIA ZILEI 29 septembrie 2016(959)

Sentimentele celorlalți se vor afla pe lista noastră de priorități. Azi vom fi mai diplomați, mai prietenoși.

Vibrația zilei de 29 septembrie 2016 este 2

Vom căuta compania celorlalți. Este o zi perfectă pentru a colabora, pentru a planifica, pentru a ne alege o echipă alături de care să lucrăm. Vom prefera partenerii puternici. Vom sări în ajutorul camarazilor noștri. Azi vom face totul cu mai multă grijă. Vom fi mai atenți, mai minuțioși. Vom da dovadă de mai mult tact. E drept că vom simți nevoia să ne consultăm cu ceilalți, ne va fi dificil să ne decidem asupra vreunei hotărâri. Parcă vom aștepta să hotărască celălalt, eventual e treaba șefului. Vom fi mai emotivi, ne vom simți mai vulnerabili. Irascibilitatea ne va chinui. Vom trece cu ușurință de la o stare de bună dispoziție la o nesuferită depresie ori criză nervoasă. Azi vom prefera săacționeze mereu ceilalți. Vom prefera pasivitatea. Un fel de pază bună care trece primejdia rea.

La serviciu vom fi atenți, drăgălași, discreți, chiar prietenoși. Vom deveni colegi adevărați.
În afaceri putem semna cu succes contracte avantajooase. Este o zi potrivită pentru a face înțelegeri, pentru a înființa asociații, pentru a ne acomoda unui colectiv nou.

În dragoste vom fi mai îngăduitori, mai pacifiști, vom reuși să devenim prietenii de încredere ai partenerilor de suflet.

În plan financiar, o gestiune echilibrată ne poate salva de multe complicații.

Pentru cei care azi își vor uni destinele , PECETEA CĂSĂTORIEI este 2.

Pecetea cu vibraţie 2 este una bună. Înseamnă asociere, sensibilitate. Mai dificil va fi când partenerii vor ajunge să se îndemne unul pe celălalt pentru a lua o hotărâre. Cei doi vor fi ocupaţi să gândească şi să aştepte momentul potrivit pentru a acţiona. În căsnicie vor fi preocupaţi de căutarea echilibrului şi armoniei, a tandreţei. Cuplul nu va duce lipsă de prieteni, reuşind să impresioneze prin natura diplomaţiei, a naturaleţii dar şi prin liniştea şi buna înţelegere pe care le inspiră. Certurile de tot felul vor apărea din senin, parcă din nimic şi vor trece la fel de repede. Cei doi vor găsi înţelepciunea de a se accepta şi înţelege unul pe celălalt şi împreună pe ceilalţi. În ceea ce priveşte domeniul financiar, cei doi vor gestiona echilibrat acest aspect.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii