Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 02 septembrie 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 02 septembrie 2017(1083)

Îngâmfați și cu toane azi vom descoperi că ne dorim atenție sporită din partea tuturor. Ne vom comporta de parcă toate reflectoarele ne-ar lumina iar toți ceilalți ar trebui să fie pregătiți pentru aplauze. Când nu le vom primi ne vom uita chiorâș, nu vom înțelege cum de ceilalți nu au înțeles ce frumoși, talentați și deștepți suntem.

Vibrația zilei de azi este 3. Vom risca și vom avea noroc. Vom prefera să fim activi, ne vom plictisi lesne, vom începe tot felul de proiecte cu entuziasm și vom găsi o mulțime de variante de finalizare care mai de care mai deosebite. Așa că va fi tot mai dificil să terminăm ce-am început. Dacă ar putea munci altcineva iar noi doar să punem fluturașii, să adăugăm culoare sau două cuvinte cu har, ar fi perfect. Azi toți vom fi artiști. Chiar și inginerii, mai ales bucătarii (ceea ce e de bine), medicii, avocații. Retorica ne va fi impecabilă. Doar că vom fi impulsivi și fără astâmpăr. E o zi tocmai bună pentru drumeții, pentru încercarea de a depăși problemele dificile. Vom găsi soluții extraordinare celor mai grele situații. Vom fi atrași îndeosebi de latura frumoasă a vieții. Vom tinde să împrăștiem banii, ne vom manifesta exploziv și vom risca oarece dureri de cap, oscilații periculoase a presiunii arteriale chiar accidente vasculare cerebrale. Cardiacii ar trebui să ia măsuri suplimentare. Vom face adevărate crize de gelozie, ne vom exprima tot mai plastic și mult mai zgomotos, ne vom calma și vom fi surprinși ulterior de atitudinea rigidă a celorlalți. E o zi bună pentru pentru întâlniri de afaceri dar și amicale, sentimentale. Azi am putea trăda în dragoste mai ușor. Meseriile favorizate azi sunt îndeosebi cele care țin de comunicare, creativitate, literatură sau artă. Cu toate acestea vom avea idei noi, vom acționa neconvențional și vom fi creativi indiferent de meseria practicată. Nu vom duce lipsa banilor deși îi vom cheltui cu plăcere. Această zi este favorabilă îndeosebi transferurilor și lichidităților.

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o căsnicie din care va fi exclus plictisul.

Pecetea căsătoriei are o vibrație 3. Vor fi activi, agitați, se vor certa cu spor și fără motive evidente, se vor împăca și se vor iubi (își vor cere iertare, vor jura că nu vor mai repeta cuvintele jignitoare spuse la nervi) pentru ca ziua următoare să facă exact același lucru. Vor prefera să fie alături de amici și să petreacă. Mereu se va găsi ceva sau cineva care să-i ajute.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii