Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 18 decembrie 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 18 decembrie 2017(2623)

Azi nu avem timp de pierdut. Vom face ordine în propriile vieți. Ne vom stabili prioritățile și vom munci.


Vibrația zilei de 18 decembrie 2017 este 4.


Vom privi şi vom acţiona cu simţ practic, lucid, asemeni unor oameni de afaceri. Vom calcula, vom stabili, vom pregăti şi consolida planurile mai vechi. Este o zi tocmai bună pentru a cumpăra o casă, un teren.

Această zi va fi dominată de realism. Inflexibili și lipsiți de umor ne vom disciplina și vom face față oricăror provocări. Vom îndura orice lipsuri pentru a putea obține în final ceea ce ne dorim. Vom prefera să vedem rezultatele concrete ale efurtului depus. Vom verifica, ne vom asigura, vom clădi pe temelii solide.

Azi vom face pași mici dar siguri, vom confrunta informații, vom analiza. Vom fi energici și dominatori.

Răbdători, perseverenți și minuțioși azi pregătim realizările viitoare și progresul pe termen lung. Azi nu avem timp să fim amabili, nu avem dispoziția necesară declarațiilor de dragoste. Nu ne rugăm nu implorăm, nu ne milogim. Muncim, acumulăm și rezistăm. Nu avem timp de pierdut, avem treabă.


Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu o pecete 4 a stabilităţii, a realizărilor concrete, a muncii asidue, a determinării.

Realizările celor doi vor apărea ca urmare a perseverenţei şi a răbdării lor.

Nu avem de-a face cu un cuplu pasional şi nici cu unul romantic.

Cuplul va avea parte de realizări materiale importante.

Cei doi parteneri sunt preocupaţi exclusiv de siguranţa materială pe termen lung.

Cuplul este privit de toţi ceilalţi ca fiind serios şi stabil.

Este o căsnicie cu şanse mari de a rezista în timp, în orice situaţie.


În fiecare zi avem șansa de a realiza lucruri deosebite. Vibrația zilei, dacă știm să ținem cont de ea, ne ajută să facem ce trebuie, cum trebuie. Sunt zile tocmai bune pentru muncă, altele perfecte pentru semnarea contractelor avantajoase așa cum în unele zile cel mai bine ar fi să ne relaxăm, ori să ne retragem, să ne autoanalizăm.

Dacă vom munci în zilele nepotrivite și ne vom distra taman atunci când aveam șansa de a câștiga bani sau renume, totul va ieși pe dos, vom da vina pe ghinion. Când alegem drumul potrivit șansa ne va fi tovarășă de drum. Vibrația zilei ne poate ajuta să înțelegem cum este mai bine pentru noi și când.

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii