Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 27 ianuarie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 27 ianuarie 2018(2244)

Mai multă energie, mai mult patos, mai multă nevoie de dragoste. Azi ne vom hrăni cu iubire. Cu iubirea celorlalți față de noi.

 

Vibrația universală a zilei de 27 ianuarie 2018 este 3.

 

Azi ne vom pune fundițe, vom răscoli sifonierele în căutarea piesei vestimentare perfecte. Vom gesticula, vom exagera folosind discursuri frumoase, vom apela fără nicio rezervă la cele mai sigure trucuri. Azi vom ceda avansurilor făcute de ceilalți. Ne vom lăsa manipulați dacă vom fi complimentați.

Este o zi potrivită călătoriilor de orice fel, de plăcere ori în interes profesional. Norocul este prezent, imaginația ne ajută, șansa ne surâde. De noi depinde să le folosim. Cu siguranță vom fi mai impulsivi, mai geloși, mai lacomi.

Vom dovedi însă un simț al umorului deosebit, vom fi entuziaști, vom fi excelenți amfitrioni. La petreceri ne vom distra pe cinste.
Azi activitățile care presupun rutină sunt de evitat. Ne vom plictisi mai lesne, vom fi mai nerăbdători.

Evitați să dansați prea mult timp cu prietenul soțului sau să complimentați soția colegului, reacțiile partenerilor pot fi explozive.
Vom accepta să fim mințiți frumos. Avem nevoie de un strop de lumină și nu va conta dacă vine dinspre soare ori de la vreun surogat. Azi vor face minuni gesturile tandre, zâmbetele.

Este o zi în care avem nevoie de cuvinte frumoase nu neapărat de sinceritate. Măguliți-vă șefii, lăudați talentele angajaților și toți se vor simți mai bine, își vor îndeplini datoria cu drag.

 

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu pecete 3.

 

O viață plăcută. Vor călători mult, se vor relaxa, se vor enerva din nimic, se vor manifesta furtunos iar seara, cu ochii încă roșii de plâns, vor adormi ținându-se în brațe, până a doua zi, când o vor lua de la capăt. Vor prefera prezența prietenilor, vor fi preocupați de petreceri iar gelozia își va face repede loc între cei doi. Altcumva sunt norocoși. Întotdeauna vor găsi o cale de rezolvare a problemelor.

 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Dacă vom munci în zilele nepotrivite și ne vom distra taman atunci când aveam șansa de a câștiga bani sau renume, totul va ieși pe dos, vom da vina pe ghinion. Când alegem drumul potrivit șansa ne va fi tovarășă de drum. Vibrația zilei ne poate ajuta să înțelegem cum este mai bine pentru noi și când.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii