Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 31 ianuarie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 31 ianuarie 2018(7464)

Dificili și distanți, insensibili și însingurați vom înțelege mai bine trăirile celorlalți. Doar că nu ne vom lăsa influențați de sentimentalisme ieftine.

 

Vibrația zilei de 31 ianuarie 2018 este 7.

 

Azi, mai mult ca altădată, riscul de a fi atacați de suferință este mai pronunțat. Comunicarea va deveni dificilă.

Vom prefera să ne ascultăm propriile gânduri, să ne facem ordine în suflete, să ne analizăm realizările și eșecurile. Este o zi mai subră, poate deveni o zi periculoasă pentru mulți. Încăpățânarea devine inamicul principal.

Înțelegem motivațiile celorlalți dar refuzăm să ținem cont de ele. Sfaturile primite vor fi îndepărtate cu brutalitate. Vom fi mai melancolici. Vom prefera să retrăim trecutul. Prezentul ar putea deveni și mai dureros. Parcă nimic nu se leagă astăzi. Parcă nimic nu se desfășoară așa cum am pregătit, cum am sperat. Azi misterul va fi omniprezent. Activitățile religioase vom fi mai intense. Azi vom fi preocupați să analizăm înainte de a trece la acțiune.

Este o zi tocmai bună pentru cercetare dar și una în care anarhiștii, revoluționarii, ar putea deveni mai activi.

Pare că fiecare (dintre noi) tinde să uite de realitățile acestei lumi, cufundat fiind în urmărirea idealurilor sale. Legăturile secrete, de orice fel, sunt favorizate. Munca în echipă nu va fi dorită de nimeni. Vom fi mai inabordabili și mai răutăcioși. Vom fi capabili să facem rău în numele unei idei puternic înrădăcinate în sufletele noastre.

Gândurile ne vor fi ascunse, emoțiile profunde. O zi potrivită pentru a ne plânge trecutul, pentru a ne tămădui sufletele. Mai multă durere pare să încapă în această zi. Psihologii, psihiatrii pot avea parte de realizări substanțiale. Surprizele, bune sau rele, nu vor întârzia să apară. Totul pare a ne lua pe nepregătite oricât de mult ne-am antrena pentru această zi.

 

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 7.


În interiorul căsniciei cei doi îşi respectă nevoia de intimitate, ştiu să-şi revendice acest drept. Nu comunică neapărat foarte mult, dar cei doi se pot înţelege prin gesturi, se pot simţi. Despre latura sentimentală putem aminti, în treacăt, că este trecută la afaceri secrete. Ceea ce simte fiecare ţine pentru el. Din diverse motive nici unul nu reuşeşte să-i dezvăluie celuilalt ce sentimente nutreşte pentru el. Paturile ori dormitoarele separate pot fi luate în discuţie de timpuriu iar celor doi li se va părea normal să împartă patul împreună doar în momentele de maximă intimitate şi pentru un timp relativ scurt. Iubirea nu este percepută ca fiind şi carnală, cea spirituală având întâietate.

 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Dacă vom munci în zilele nepotrivite și ne vom distra taman atunci când aveam șansa de a câștiga bani sau renume, totul va ieși pe dos, vom da vina pe ghinion. Când alegem drumul potrivit șansa ne va fi tovarășă de drum. Vibrația zilei ne poate ajuta să înțelegem cum este mai bine pentru noi și când.


 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii