Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 01 februarie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 01 februarie 2018(11578)

În luna februarie vom fie tentați, grație vibrației universale 4, să muncim, să fim minuțioși, organizați, ordonați, să verificăm, să ne stabilim lista de obiective. Este o lună perfectă pentru achiziții imobiliare.


Azi ne vom adapta cu ușurință oricăror situații. Ne vom schimba opiniile rapid, în câteva minute. Vom manipula din plăcere.

 

Vibrația zilei de 01 februarie 2018 este 5.


Neliniștiți, ne vom plictisi repede chiar dacă ne vom dori să muncim cu spor. Superficiali, riscăm să trecem cu vederea amănunte care ne pot provoca necazuri ulterior. Azi nu ne va mai mulțumi nimic. Tot ce vom cumpăra azi se va dovedi inutil mâine. Ne vom simți atrași de situațiile competitive. Vom lucra excelent în condiții de stres și vom fi deosebit de convingători. Azi vom fi supuși tentațiilor, de orice fel. Și vom ceda tentațiilor indiferent de natura lor.

Ne vom dori să fim ordonați, organizați și harnici dar cu siguranță vom fi tentați și să ne plimbăm, să hoinărim, să lenevim, să iubim, să ne facem de cap. În această zi va fi inutil să muncim în speranța obținerii unui randament maxim. Cei care lucrează în presă, relații cu publicul, în vânzări, turism sau publicitate vor avea parte de realizări importante.

În plan sentimental se vor întâmpla schimbări rapide, aventuri. Nimic serios, nimic legat de sentimente ci doar de impulsuri. La serviciu există varianta promovării, a schimbării locului de muncă.

În ceea ce privește latura financiară există varinta unor încasări neașteptate. Sunt favorizate tranzacțiile rapide.

 

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu pecete 5.

 

Cei doi vor funcționa independent unul de celălalt. Vor avea mulți prieteni, vor petrece, vor duce o viață plină de provocări și nu se vor feri de la a gusta din fructul oprit. Una-i una, căsătoria este cu treaba ei. Vor cheltui mult, vor fi imprevizibili. Monotonia este exclusă în acest cuplu. Libertatea va domni în această căsnicie. Fiecare va înțelege și tolera micile plăceri ale celuilalt.


Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.
Dacă vom munci în zilele nepotrivite și ne vom distra taman atunci când aveam șansa de a câștiga bani sau renume, totul va ieși pe dos, vom da vina pe ghinion. Când alegem drumul potrivit șansa ne va fi tovarășă de drum. Vibrația zilei ne poate ajuta să înțelegem cum este mai bine pentru noi și când.


 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii