Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 02 februarie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 02 februarie 2018(16936)

Azi vom dori să fim în asentimentul tuturor, vom încerca a satisface capriciile oricărui apropiat. Mai responsabili și mai serioși azi vom trata cu interes îndatoririle care ne revin.

 

Vibrația universală a zilei de 02 februarie 2018 este 6.

 

Azi vom fi creativi dar și cicălitori. Vom încerca să-i învățăm pe ceilalți cum se face funda la șireturi, conviși că fără noi ei ar rămâne desculți. Vom fi curioși, vom intra în sufletele celorlalți indiferent de dorințele acestora. Din dragoste, din dorința de a îi proteja. Ne vom dori armonia și vom face eforturi substanțiale pentru păstrarea unei stări de bine. Vom tinde către conciliere și către aplanarea diferendelor. Este o zi potrivită relațiilor serioase, stabile, trainice.

Vom fi îngrijorați pentru orice lucru mărunt, vom fi atenți la efectele pe care acțiunile noastre le-ar putea avea asupra celor dragi. Azi vom dori să fim în asentimentul tuturor, vom încerca a satisface capriciile oricărui apropiat.

Vom prefera să lucrăm alături de un partener, să ne simțim parte a unei echipe. Vom prelua fără nici o problemă orice responsabilitate, oricât de dificilă sau obositoare se va dovedi a deveni. Mai pofticioși, vom risca să depășim porția de dulcuri. Este o zi pefectă pentru dragoste. Este o zi în care trebuie să fim precauți în căsnicie. Dacă amintim latura profesională atunci putem sublinia implicarea totală pe care o vom dovedi la serviciu.

 

Cei care azi își vor uni destinele în fața ofițerului stării civile vor avea parte de o pecete a căsătoriei cu vibrație 6.

 

Este pecetea perfectă pentru o căsnicie. Cei doi se vor împăca perfect. Vor fi la fel de implicați, de responsabili și de serioși. Vor iubi și își vor manifesta dragostea cu orice ocazie, prin gesturi serioase.

 

În luna februarie vom fie tentați, grație vibrației universale 4, să muncim, să fim minuțioși, organizați, ordonați, să verificăm, să ne stabilim lista de obiective. Este o lună perfectă pentru achiziții imobiliare.

 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Dacă vom munci în zilele nepotrivite și ne vom distra taman atunci când aveam șansa de a câștiga bani sau renume, totul va ieși pe dos, vom da vina pe ghinion. Când alegem drumul potrivit șansa ne va fi tovarășă de drum. Vibrația zilei ne poate ajuta să înțelegem cum este mai bine pentru noi și când.


 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii