Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
PREȘEDINTELE KLAUS WERNER IOHANNIS și ALEGERILE PREZIDENȚIALE din 2019 - NUMEROLOGIE

PREȘEDINTELE KLAUS WERNER IOHANNIS și ALEGERILE PREZIDENȚIALE din 2019 - NUMEROLOGIE(1345)

Pentru a înțelege oamenii sau diferite situații ne-a fost lăsată Numerologia. Ea nu ghicește, ea nu dă în bobi și nici nu vede în globuri de cristal. Cu ajutorul ei putem calcula și putem afla cum sunt cei de lângă noi, la ce ne putem aștepta de la ei. Funcție de caracterul acestora vom acționa în cunoștință de cauză. Numerologia ne învață că nu există defecte ci doar calități. Fiecare decide în felul său cum și pentru cine (în slujba cui) să le folosească. Numerologia nu laudă, numerologia nu critică. Numerologia este capabilă să facă portrete ale caracterului, comportamentului, personalității celui care este în atenția noastră pentru o anumită perioadă, cu un anumit scop.

 

Klaus Werner Iohannis, născut pe data de 13 iunie 1959, este dificil de convins.

Cu o cifră a destinului 7 din 3 și 4, președintele României este un tip încăpățânat, serios, care analizează atent, vorbește puțin și se dezvăluie și mai puțin (cifra destinului 7).

Cu o capacitate extraordinară de a se autodisciplina, președintele României este realist și practic, ferm și vigilent. Organizat și metodic, preferă să verifice ori de câte ori este necesar pentru a se asigura că totul va decurge impecabil (cifra 4 din destin). Are o memorie fotografică de invidiat, cunoaște importanța tainei și știe a o păstra și respecta. Se descurcă în orice situație, are nevoie să-i fie recunoscute meritele, trăiește intens fiecare clipă, se consumă, riscă și are noroc (cifra 3 din destin).

Poate avea parte de presimțiri, înțelege necesitatea credinței în viața noastră, nu acceptă sfaturile nimănui, preferă să suporte consecințele propriilor decizii (cifra 7 din destin).

Dacă a pornit la drum nu se va lăsa doborât de greutăți, nu se va opri indiferent cât de mult îl va costa acest lucru (în numerograma zilei de naștere există linia hotărârii 159).

 

Este greu să-i găsești vulnerabilitățile.

Este deosebit de agil psihic. Fiecare informație este trecută prin filtrul rațiunii (în numerograma zilei sale de naștere există linia inteligenței 369). Are capacitatea de a prelua cu ușurință informații din mediul înconjurător, de a le prelucra și de a le folosi imediat (cifra 9 se repetă de două ori în numerograma zilei sale de naștere). Aceste calități ne arată că poate deveni fie un aliat de nădejde fie un redutabil dușman. Klaus Werner Iohannis are nevoie de căsnicie (există cifra 6 în numerograma zilei sale de naștere).

 

Comportamentul îi este diplomat, retras, uneori aproape timid. Poate fi capabil să planifice și să respecte termenele pe care și le-a fixat, oricât de îndelungate ar fi acestea. Poate trece cu ușurință de la un comportament impecabil la o manifestare a furiei pe care nu oricine are ocazia să o vadă și căreia puțini sunt capabili să îi facă față (cifra numelui complet 2). Dacă ne referim la sentimente, când are treabă de făcut nu înțelege la ce ar folosi acestea, iar când este relaxat așteaptă ca ceilalți să îi acorde importanța și admirația cuvenite.

 

Nu suportă autoritatea celorlalți - cifra de tensiune 1. Când are necazuri, se impune, preia comanda, bate cu pumnul în masă la nevoie.

 

Anul 2019 este anul muncii, al seriozității, al pragmatismului, pentru președintele României.

În acest an va verifica, va face planuri, își va face liste bine întocmite cu ceea ce are de îndeplinit. Se va disciplina, se va organiza, va deveni inflexibil și lipsit de umor. În acest an nu va avea prieteni ci doar colaboratori. Va deveni tot mai rece și tot mai rigid, va despica orice informație până când va ajunge la esența ei, va cerceta îndelung fiecare variantă posibilă și va decide doar când va fi sigur de reușită. Este un an bun pentru el pentru că cifra 4 este cifra zilei sale de naștere, fiind născut într-o zi de 13.

 

Luna noiembrie 2019, a cărui vibrație personală este 6, este luna asumării responsabilității, luna implicării serioase, luna în care decide că nicio sarcină suplimentară nu va deveni prea obositoare pentru el.

 

Ziua de 10 noiembrie 2019 va avea o vibrație personală 7 pentru actualul președinte al României. Vibrație care îl va feri de marile necazuri și care îl va ajuta, el având cifra destinului 7 din 3 și 4. Va fi mai melancolic, mai dificil, mai ermetic, mai retras, mai intuitiv. Va avea parte de surprize în această zi, va avea nevoie de planuri de rezervă pentru această zi, în care totul se va desfășura așa cum trebuie și nu neapărat așa cum a planificat el.

 

Pe data de 24 noiembrie 2019, când se va desfășura cel de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, vibrația personală va fi 3, pentru Klaus Werner Iohannis. O zi bună! Mai multe emoții, mai multă expansivitate, mai mult noroc. Se va simți cumva eliberat și va găsi soluții oricăror probleme.

 

Totul se va schimba, pentru Klaus Werner Iohannis, abia începând cu anul 2020, an care va aduce mutări, importante pentru el, modificări majore, o recalibrare, alte reguli ale jocului politic.

Își va reevalua obiectivele și metodele prin care le va îndeplini. Ceva mai multă libertate, mai multă superficialitate, parcă își va dori să se refacă, să se ohihnească, să își revină. Își va modifica inclusiv modul de a își transmite opiniile. Va deveni mai comunicativ, mai convingător. Va fi capabil să creeze realități alternative care să pare mult mai reale decât cea adevarată. Vom avea impresia că s-a transformat în altcineva, necunoscut nouă.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii